Michelle van Jole

Michelle, Mw. Drs. M. van Jole

GZ-psycholoog en orthopedagoog

Aangesloten bij de NVGzP

Mijn achtergrond: nadat ik in 2004 de opleiding orthopedagogiek aan de universiteit van Leiden heb afgerond, ben ik nu al weer meer dan elf jaar werkzaam als orthopedagoog. Sinds 8 jaar werk ik met jongeren en (jong-) volwassenen met onder andere een gehoorprobleem en of spraaktaalproblemen. Om mijzelf verder te specialiseren heb ik in 2012 de post-doctorale opleiding tot Gezondheidszorg psycholoog voltooid aan de universiteit van Nijmegen.

Mijn specialisaties: oorsuizen (tinnitus), stemmingsklachten, problemen met zelfbeeld, ouder-kind relatieproblemen, autisme, depressie en problemen in de rouwverwerking. Ik werk voornamelijk met de doelgroepen kinderen vanaf ongeveer 10 jaar, jongeren en (jong-) volwassenen.

Mijn werkwijze: in het contact met klanten vind ik open communicatie en vertrouwen erg belangrijk. Dit probeer ik als therapeut te bewerkstelligen door veel aandacht te besteden aan de werkrelatie en het gezamenlijk actief aanpakken van de klachten. Hierbij ga ik uit van de kracht van een persoon.