Ma - Do 9:00 - 17:00, Vr 9.00-13.00 Maandag en donderdag 12:00 - 13:00

Bekijk deze afbeelding van Psychische klachten op Van Jole & Prins.

Psychische klachten

De basis-GGZ biedt behandeling voor lichte tot matige psychische klachten. Behandeling binnen de basis-GGZ is een kortdurende en afgebakende behandeling waarbij het voornaamste doel is dat cliënten weer terugkomen in hun eigen kracht en weer in staat zijn om op een goede manier met hun klachten om te gaan omdat zij oplossingen en vaardigheden voor handen hebben. Hierbij speelt de eigen regie en positieve gezondheid van cliënten een belangrijke rol. Voor lichte tot matige psychische klachten bieden wij voornamelijk behandeling met cognitieve gedragstherapie (CGT). Zie verder ook ons behandelaanbod.

Als er sprake is van klachten die passen bij een DSM-V classificatie, dan valt de behandeling binnen de basis-GGZ en heb je toegang tot verzekerde zorg bij jouw zorgverzekeraar. Als er geen sprake is van klachten die passend zijn bij een DSM-V classificatie valt de behandeling niet binnen de basis-GGZ. Je kan dan bijvoorbeeld denken aan burn-out of rouwproblematiek. Mocht je hier toch behandeling voor willen, dan kan je wel bij onze praktijk terecht, maar moet je de behandelsessies zelf betalen. Als je wilt weten hoeveel dit kost, dan kan je dit vinden bij kosten en facturering.

Reviews:

S.

Met behulp van de EMDR-behandeling door psychologenpraktijk Van Jole & Prins zijn mijn klachten enorm verlicht. Ik heb weer de rust en focus gevonden.

M.G.

“Het uitgangspunt dat iets aan de tinnitus gedaan kan worden is bij mij een bevrijdende gedachte geweest.”

Hans

“Door tips en oefeningen is mijn tinnitus afgenomen.”

L.U.

“Van Jole & Prins hebben mij op weg geholpen naar acceptatie van en de omgang met de tinnitus.”

José

“Anders over tinnitus gaan denken en mindfulness gebruiken om er afstand van te leren nemen, hebben de klachten helpen verminderen.”

A.P.

‘Ik heb voor het eerst een EMDR behandeling mogen ondergaan bij van Jole en Prins. Dit was een erg fijne ervaring en heeft heel erg geholpen met het verminderen van de tinnitus.’

Boris

“Niet eerder heb ik me zo serieus genomen gevoeld in de beleving van mijn klachten. Heel prettig!”