Ma - Do 9:00 - 17:00, Vr 9.00-13.00 Maandag en donderdag 12:00 - 13:00

Merel Prins

Merel Prins

GZ-psycholoog (BIG nummer 69916714925) en EMDR-therapeut, lid van de VEN en NIP.


Mijn achtergrond: Sinds 2004 ben ik werkzaam in de gezondheidszorg met jongeren en volwassen met gehoor- en communicatieproblemen. In 2012 heb ik de post-academische studie tot GZ-psycholoog voltooid aan het Radboud Centrum voor Sociale wetenschappen in Nijmegen waarmee ik mij als behandelaar verder gespecialiseerd heb. Tevens heb ik eenopleiding tot EMDR-therapeut bij de Vereniging EMDR Nederland (VEN) gevolgd om mensen te kunnen helpen traumatische gebeurtenissen te verwerken, waarbij ik mij tevens heb gespecialiseerd in EMDR bij tinnitus.


Mijn specialisaties: Oorsuizen (tinnitus), hyperacusis, angstproblemen, stemmingsklachten, trauma, problemen met zelfbeeld, slechthorendheid en doofheid.


Mijn werkwijze: Ik zie de behandeling als een gezamenlijk traject tussen de cliënt en mijzelf. Hierin vind ik het belangrijk dat ik transparant en duidelijk ben over wat cliënten kunnen verwachten. Daarnaast ben ik ook oplossingsgericht en positief ingesteld, wat zeker in de soms complexere situaties zeer helpend is. Een van de doelen die ik met de behandeling probeer te bereiken is inzicht geven, met als hoofddoel het welzijn van de cliënt te laten toenemen en dit te behouden.


Gesproken talen: Nederlands, Engels en Nederlandse Gebarentaal (B1/B2 niveau)

Michelle van Jole

GZ-psycholoog (BIG nummer 19916350225) en EMDR-therapeut, lid van de VEN en NIP.

Mijn achtergrond: In 2004 heb ik de opleiding orthopedagogiek aan de universiteit van Leiden afgerond. Om mijzelf verder te specialiseren heb ik in 2012 de post-doctorale opleiding tot Gezondheidszorg psycholoog voltooid aan de universiteit van Nijmegen. Tenslotte heb ik een opleiding tot EMDR-therapeut bij de Vereniging EMDR Nederland (VEN) gevolgd om mensen te kunnen helpen traumatische gebeurtenissen te verwerken, waarbij ik mij tevens heb gespecialiseerd in EMDR bij tinnitus volgens het ALK-protocol.

Mijn specialisaties: Oorsuizen (tinnitus), hyperacusis, angst- en stemmingsklachten, problemen met zelfbeeld en problemen in de rouwverwerking. Ik werk voornamelijk met de doelgroepen (jong-) volwassenen.

Mijn werkwijze: Ik vind het belangrijk dat je je als cliënt bij mij op je gemak voelt en daar doe ik ook veel aan. Ik heb een open houding en ben ook duidelijk in wat de verwachtingen kunnen zijn van de behandeling. De werkrelatie tussen therapeut en cliënt is van groot belang bij het succes van de behandeling. En die behandeling doen we samen, waarbij we allebei onze input leveren.


Gesproken talen: Nederlands, Engels en Nederlandse Gebarentaal (B1/B2 niveau)

En verder..

Beiden zijn we lid van de beroepsverenigingen NIP (Nederlands Instituut van Psychologen) en VEN (Vereniging EMDR Nederland), tevens zijn wij lid van de special interest group (SIG) slechthorend / doof / TOS van de VEN. Wij voldoen aan de normen voor herregistratie van het BIG-register. We volgen daarnaast nieuwe wetenschappelijke ontwikkelingen en opleidingen om onze deskundigheid te blijven bevorderen, onder andere bij de Vereniging EMDR Nederland (VEN). Daarnaast volgen wij supervisie en intervisie. In onze behandelingen maken we gebruik van de protocollen EMDR, de richtlijn behandeling psychische klachten tinnitus VGCt, en protocollaire behandelingen voor volwassenen met psychische klachten. We blijven op de hoogte van de GGZ standaarden via de VGCt, het trimbos instituut, en hebben een abonnement op GZ-psychologie en het EMDR magazine.

Als psycholoog houden wij ons aan onze beroepscode. Wil je hier meer over weten? Dan kan je hier verder lezen: Beroepscode voor psychologen van het NIP.